Innebandydagen

Suttit i seket hela dagen... Har ont i hela kroppen nu. Dessutom surar jag över att mina kläder från nelly ännu inte kommit, och att jag fortfarande väntar på mitt abonemang. Beställde volym 1 och volym 2 igår av skilda världar, dör om dom också blir försenade! Kollar nu på filmen braveheart på femman, tummen upp!

Min senaste kärlek


Mellandagsrea


Och nu var julen sorgset över


Jul, dag 2

Oj vilken bra jul det blev! Fick verkligen allt jag önskade mig... Julen började hos mamma, med go mat och kalle anka. Sen åkte jag en liten stund till pappa sent igår kväll, och är nu hemma i stenungsund. Här är lite av det jag fick igår...
Men jag fick också ett par jeans, en as snygg tröja från klubbhuset (den från min önskelista), ett as coolt örhänge av hanna, 2 parfymer till förutom DKNY, smink, pengar, en jätte fin tröja av mamma, ett par tofflor som kan värmas upp, en box med hur man skriver fina brev med riktigt bläck osv, en bok, och 3 tröjor från nelly som inte kommit ännu, och mitt abonemang som jag också väntar på. Har säkert glömt flera saker, men ungefär såhär! TACK ALLA!

Här är då tröjan jag fick av mamma, klockan av morfar, mobilen av mamma och lasse och örhänget från hanna som inte syns ;( Såhär ser jag ut idag, och om lite mer än en timme bär det av till pappas släkt för nästa julfirande!

Dan före dopparedan

ja, nu är det inte långt kvar. nu är allt packat osv, för idag åker vi äntligen till stugan! blir nog inga mer inlägg nu på ett tag... men alla har väl annat att göra än att vara inne på datorn på jul hoppas jag! :D men nu önskar jag er alla en riktigt god jul! hoppas ni får många klappar, och äter er tjocka på godis. Hejdå, vi hörs!

22 December

packat idag, eftersom stugan väntar imorgon! ska bli helt underbart med jul där! senare vid 7 ska jag ner till kvantum och sälja lotter för laget. efter det tänkte jag dra till min träningen och kolla läget...

weheartit


Nu. Äntligen är det lov.

Betygen känns grymt, ledighet känns grymt, jul känns grymt. NOW WE'RE TALKING!

jag ser det snöar! aha....

hopp, ingen skola idag heller... jag ligger hemma med feber medans klassen ska kolla på film. orättvist. men ska verkligen ta det lugnt nu, hyra en film och slänga mig o soffan med vatten och tabletter. jag ska fan på julavslutningen imorgon!

Sjuk

ibland får man verkligen till det. dom här sista dagarna i skolan är bara chill, men ändå klarar jag av att gå hem på lunchen idag för jag känner mig kass. legat i soffan sedan 11, och har nu konstaterat att jag har feber. det är klart att det ska hända nu, dom sista dagarna innan jul... egentligen äter inte jag godis och liknande på vardagarna, men jag måste fan ha glass sen!

En vecka utan rörelse

nu orkar jag inte mer! nu drar jag ut och springer! försiktigt...


Önskelistan 2011

såhär på 4:de advent, ska ni få se vad jag önskar mig...
parfym DKNY, ice klocka, xperia ray, zone fort knox (klubbhuset), gemma jeans, & 2 st plagg från nelly.com

dags att göra något vettigt?

jag och malin drog till torget förut, hittade inget intressant. sen drog jag hem, sov, åt donken, kollade tv, och nu datan. har iaf en underbar vän bredvid mig, colan. funderar starkt på att försöka ta mig en springtur imorgon, om mitt lår tillåter. för idag har det känts rätt bra!

OJDÅ, 2 BRUNETTER

riktigt mysig kväll med älskling igår. oh vi var inte sämre än att vakna tidigt för att kolla på julkalendern!
men vi hade lite tråkigt efter det, så då blev det såhär...

It's the most wonderful time of the year...

spenderade min dag på torget med min malinlu! grymt mysigt. kommer även att spendera helgen med henne. imorgon blir det sista gången för i år med idrottskolan och dom söta barnen. så där spenderar jag halva kvällen. direkt efter det kommer mamma och malinlu och hämtar upp mig för att dra till alagsmatch. sen stannar malin hos mig tills på lördag. låter grymt i mina öron!
hjärtilu.

torsdag 10.08

sitter på idrotten och gör frågor, eftersom jag inte ens får vara med på idrotten med mitt lår. jaha kul liv.

Julkänsla!

har idag tagit det lugnt... ingen träning som sagt :( men har hunnit göra lite nytta och "snabbtsädat" mitt rum. var också på årets julspel i kyrkan, där min broder deltog. rysningar!

Lucia

Eftersom jag inte får lov till att träna, får jag spendera min tid på annat sätt. Så idag åkte jag med Malinlu till liseberg, där vi mötte upp Dennis. Det var mysigt, men vart är snön?! Mycket promenad för mig idag, vilket är bra. Men nu gör det ganska ont, och jag är hemskt trött så jag kommer säkert att somna snart. Imorgon är vi ännu en dag närmare julafton...

It's time to face the truth. I will never be with you.

har idag fått veta att min skada från helgen är en muskelbristning. vilket innebär vila... vila tills det inte känns längre, då jag som smått kan börja löpa lite. men vet inte när jag är tillbaka med innebandyn. kan gå snabbt, eller inte... så jävla onödigt att det här skulle hända.

3:e advent

imorse var jag uppe riktigt tidigt, halv 6. åkte med mamma och lasse till ullared. det var en riktigt utmaning för mitt vänster ben som jag skadade igår. det har inte blivit något bättre. det gör ont bara av att sitta ner. men iaf, på ullared hittade jag mest hårprodukter och sånt. dom sista julklapparna blev också köpta. nu sitter jag här med en grym huvudvärk, så tänkte dra mig...
allra bästa vän, malin linnea thulin ♥
http://malinthulin.devote.se/ checka in!

Allt faller på plats!

FY FAN VAD VI ÄR BRA! 5-5 mot serieledarna! Men såklart skulle jag skada mig på uppvärmingen då... Gjorde någon räddning där jag sträckte mig eller någon muskel knöt sig. Jag bet ihop och fick stå både första och andra perioden. Äntligen säger jag! Men gud vad ont jag har nu, trots 3 värktabletter. Borde kanske inte stått, men jag är så glad att jag gjorde grymt ifrån mig med en skada. I'm back on track again!

Matchdag!

Börjar bli nervös nu. Drar till samlingen om drygt 35 minuter. Idag möter vi Burås på bortaplan, serieledarna... TAGGA?!

9 December, kväll

hemma från idrottskolan nu, sjukt trött. ska antagligen slänga mig framför tven med popcorn och kolla idol. förmodligen sova tidigt också, så jag är pigg till matchen imorgon. ni får gärna slänga iväg ett sms ni som har mitt nummer. Kärlek till er, hejs!

JAG KÄNNER MIG GLAD IDAG!


8 december

färgar håret atm, hatar att ha utväxt...
sen ska jag sätta mig vid tven eller något och inte dra till friskis idag. taggar inför innebandy träningen ikv ist.
imorgon händer väl egentligen inte så mycket. skola, och på kvällen har jag idrottskolan för småttisarna. men hare gött!

Only the good die young


Ny header

Tack snälla söta rara! Grymt nöjd, header gjord av Cajsa Svensdotter
http://nielnara.blogg.se/ kolla in hennes blogg!

3:e advent

hemma från lagfest. mycket adventsmys med julklappsleken. jag fick en sån där badgrej man ska ha i badet, så det luktar gott ;D kanske blir sängen snart, så adjöss!

20 snabba

Vinter eller sommar? vinter
Vit eller svart? svart :)
Godis eller chips? godis
Bio eller film? film, för det mesta
Snabbmat eller hemlagat? hemlagat
Fotboll eller innebandy? INNEBANDY
Långbyxor eller kortbyxor? långbyxor är klart snyggast!
Brunetter eller blondiner? brunetter :$
Regn eller snö? snö
Fest eller hemmakväll? hemmakväll
Donken eller BK? donken
Bil eller buss? bil
Att ge eller att få? båda!
Sötvatten eller saltvatten? sötvatten
Hund eller katt? det måste vara båda!
Fejk eller äkta? äkta, tror jag?
Hemma eller borta? hemma
Blåa eller bruna ögon? blåa
Hus eller lägenhet? hus
Iphone eller Htc? har bara provat htc, så htc :D

SEGER

vi tog 3 poäng, vann med 10-8 mot Orust. SÅ JÄVLA GÖTT KÄNNS DET. fick även en straff på mig... men den tog jag! måste leva på den känslan ett tag nu.. (a) är hemskt trött nu, sitter på mitt crib med naanilu och myser. njuter av seger, cola, straffräddning, gott sällskap, och andra advent imorgon! kram på er
en bild säger mer än tusen ord!

I want to break free

nu drar jag snart ner till samlingen! UNDERBART NERVÖS
rubriken passar oväntat bra inför idag...

Hjärtan som klappar

Stenungsund tog hem det igen! TJOHEJ, så jävla grymma dom är!
Helt otrolig kväll med Naanilu, Ryen och Tim, kärlek till er! ♥
Dagens...

kärlek x4

Nu börjar helgen, eller?! ;-)

1:a december

Känns sådär kul att ta av sig min goa tröja, och varma byxor, för att dra och träna på friskis... Inte nog med det, innebandyträning ikv också. Biter ihop nu helt enkelt, det är ju trots allt första december och fredag imorgon.
Min helg ser ut att bli awesome föresten! Imorgon slutar jag rätt så tidigt, så ska bara vara hemma och slappa på dagen. Imorgon kväll blir det alagsmatch, och på lördag spelar vi match. Derby mot Orust. Efter matchen på lördag ska jag vara med naanilu och mysa. På söndag är det 2:a advent! Då är det lagfest med massa mys och gott!
Jag missade såklart inte julkalendern imorse! Den verkar vara tusen ggr bättre än dom tidigare - skägget i brevlådan, hotell kantarell osv...
Mys känsla av att gå upp varje morgon och kolla in Tjuvarnas jul...

RSS 2.0