Första advent

Medans alla min lagkamrater var på harrys igår, var jag på julkonsert på Orust. Det var grymt. Rätt okej mat, och helt otrolig musik med Anders Ekborg. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, så bra han är. Hans senaste skiva blev också inköpt och signerad, lycklig! (a)
Krama om alla ni älskar idag på första advent, jag önskar så att jag kunde krama om folk som inte längre finns kvar hos mig. Peace and love!
When I was small, and Christmas trees were tall,
we used to love while others used to play.
Don't ask me why, but time has passed us by,
someone else moved in from far away.

Now we are tall, and Christmas trees are small,
and you don't ask the time of day.
But you and I, our love will never die,
but guess we'll cry come first of May.

I want something more


Alagsmatch vart det ikv, bra match med underbara människor! Vi vann med 8-4 mot Billingsfors, woho! Annars har jag bakat pepparkakor och varit med min bästa vän malinlu. Vi har käkat pizza och kollat på "en shopaholics bekännelser"
Sen drog vi ner till matchen och träffade bland annat emmy från billingen, ännu bättre!
Imorgon blir det öppethus på nösnäs, juniormatch och julkonsert på orust. Tagga.

SÅG NI SSL MATCHEN IGÅR?

Mitt älskade Warberg drog på sig en tung förlust igår, medans Pixbo tillslut brilljerade med både räddningar och skott. RUNNESTIGS MÅL var/är bara för bra för att vara sant! ♥
Standing there with an enemy.

Öppet hus plusg.

Nu tror jag att jag vet vad jag ska söka till nästa år! Stylist på plusgymnasiet ua.
Från att ha gått mellan innebandygymnasium till detta är helt sjukt..

Lever till 100%

grym lagfest med brudarna! mycket skratt och knasigheter. nu blir det direkt i säng, med huvudvärk som är påväg att bli migrän. upp tidigt imon och hinna med mycket dessutom - öppethus på plusgymnasiet, till minneslunden och hälsa på mormor, träffa morfar, åka till torp, vara med malinlu och kolla match.
drick nu inte för mycket, och ha en fortsatt trevlig fredag och helg! :)
Mamma, min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du.
Med blommor som du samlar och bär om sommaren. Som blåser när jag ramlar, min allra bästa vän
Mamma min mamma, hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du. Kunna alla saker du försöker lära mig.
& får jag välja en sak, då vill jag bli precis som dig.
Mamma min mamma, bästa vän, om det är sant att man föds igen. Då vill jag bli en blomma och att du plockar mig. Sätter mig i håret så att jag kan krama dig.


Orkar inte ta nya bilder...

Skola nu, med 2 eller 3 lektioner kvar. Sen blir det nästa sista gången på spanska kursen, och ikv drar man på lagfest! Hoppas inte kvällen blir för lång, är sjukt trött redan. Kanske slänger in ett inlägg sen. Det är dags för fredagsmys!

tisdag 20.17

sen jag kom hem från skolan idag, som var galet knas vissa lektioner... - så har jag ätit, sovit, tränat och nu pluggar. roligt ha. ska fortsätta med spanskan nu, senare blir det att kolla på fotboll sverige-england.

London 2011





















Borta är bäst

hemma nu, fan vad tråkigt livet blev helt plötsligt. har haft den bästa tiden i london. var på musikalerna "we will rock you" igen och "billy elliot". billy elliot är helt klart min nya stora kärlek

Brb London!

Sitter och lirar på gitarren igen, efter ett träningspass! ........MEN NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL LONDON! Åker tidigt imorgon, med mamma, Helene och hennes dotter Jonna ♥ Ska bli grymt med ännu mer ledighet, julshopping, primemarkt, muiskaler och massa mer! Vi kommer hem på söndag kväll någon gång, så blir nog inga mer inlägg denna veckan. Men sen hoppas jag på att få upp lite nya bilder från resan. Goodbye!
All the time, you. It's you all the time...

För mig är du helt jävla perfekt



London på onsdag!

Nu tar vi allt som hänt lite snabbt här!
Vi förlorade matchen i fredags med 7-5, mycket tråkig förlust...
Jag var hur trött som helst efter matchen, men då kom naanilu och sov över. I lördags var jag med linn på dagen, och på kvällen var det match för p96, så var där och kollade. Dom vann!
Efter matchen åkte jag hem till malinlu och vi hade riktigt lördagsmys med pizza och gott. Vi somnade sent igår, men gick ändå upp nio idag för att åka och kolla på killarna-juniorerna som spelade match. Den matchen slutade oavgjort. Nu sitter jag hemma och lirar gitarr. Har även söndagsångest... Skolan börjar imorgon!

Svensson, svensson - I nöd&lust

Åkte till Vänersborg igår till min grymma tjej Emelie. Vi var och såg den nya svensson svensson filmen och åt på pizzeria. Jätte mysigt! Nu har jag kommit hem igen, och saknar henne redan.
Iaf blev min hund glad när jag kom hem, min gosis ♥ Nu ska jag slänga mig vid tven, kanske kolla på johan falk? Snart käk också, lite småhungrig! Ikväll ska jag ta det lugnt, och inte träna. Kramiiiis!

RSS 2.0