Ja, jag lever!

Vet faktiskt inte varför jag inte skriver något längre, kanske för att jag inte har så intressanta saker att skriva om...  Har nu lyckats att överleva första året på gymnasiet, och jag kan säga, att det inte var så farligt! Har träffat sådana underbara människor, som står mig nära.
 
Det som driver mig allra mest just nu är flytten, och redan imorgon får vi nycklarna till våran underbara femma, dock ska den renoveras till den nittonde. Flytten kommer bli hur bra som helst, och jag tror verkligen att vi kommer trivas. Jag är så taggad man kan bli! Det är inte bara morgondagen som blir grym, utan också lördagen, då jag ska på 50års kalas, och inte till vem som helst..... Utan till pappsen! Ska bli sjukt roligt, och jag hoppas att jag klarar av att sjunga och spela en låt för honom. 
 
Jag går knappt i skolan längre. Alla kurser är så gott som avslutade, och då blir det mycket ledigt. Nästa vecka går jag 2 dagar, måndag och tisdag. Jag är ledig ons, tors, fre, lör, sön, mån, så bra har jag det!!! Onsdagen tillbringar jag med bästa naani, torsdagen ska jag och mami åka till överby, och på fredagen ska jag förhoppningsvis gå på bio med älsklingen. Dagarna springer verkligen iväg nu, för snart är det sommarlov... Tyvärr jag inget sommarjobb vilket tynger mig lite, men något litet jobb finns det kanske! 
 
Detta kanske blev mitt första av många kommande inlägg, eller kanske ett av de där få inläggen som kommer ibland, eller kanske mitt allra sista! The future will tell, so stay updated!
 

RSS 2.0