Even after all this time, nothing else I ever find In this whole wide world can shake me like you do. It's true that something so sublime that there aren't words yet to describe, the beauty of this life I've made with you

 

Med dig vid min sida, klarar jag allt


-7

Är inte så jätte sugen att gå till tåget just nu... Hade så gärna legat kvar i sängen idag, under täcket. Men så är inte fallet, eftersom jag har 4 lektioner innan jag kan ta helg. Längtar till första lektionen, som är idrott, då kanske jag slipper frysa. Längtar tills jag är hemma igen och kan lägga mig i sängen!


Idag mår jag bra!

Varför inte börja lördagen med ett pass på Friskis? Testade på en ny träningsform idag, step, som var sjukt kul! Nu har jag precis duschat och ska med mamma ut på lite ärenden. I eftermiddag ska jag antagligen kolla en innebandymatch, och ikväll kommer min gosis! Idag är en bra dag!


Dagen i bilder... Haha


Bra avslut på lovet!

Kan man få mer ångest idag eller? Imorgon ska jag upp 5.15, fyfan. Helgen har iaf varit bra. I fredags, när jag bara skulle ha en slapp dag hemma, åkte jag och sooviken till Göteborg och kollade gothia, igen. Var hemma vid 11, då jag och mami hade lite fredagsmys framför tven. I lördags åkte jag till min gosis, och igår åkte vi hem till mig. Finast är han. 

Live while we're young

Sjukt bra dag! Den spenderades med bästa knasbollen i göteborg. Vi började med shopping i nordstan, men klarade inte länge innan vi blev hungriga och drog och käkade på Beijing. Grymt gott! Efter det orkade vi gå i ännu fler affärer, hittade lite saker. Landade också på expresso house för en fika, innan vi skulle vidare till vallhalla för att kolla gothia. Stenungsunds pojkar 16 vann, vilket gjorde det ännu mer värt att dra dit! Påvägen hem var jag och soovik redigt trötta, minns inte riktigt vad som var så roligt egentligen... Imorgon ska jag inte göra mycket alls. Ska med mamma till frissan, och sedan handla. Måste också springa lite på bandet imorgon känner jag... Men annars blir det bara en chilldag med massa tid framför tven!

Nyår


RSS 2.0