Äntligen helg!

Tro det eller ej, men imorse var tåget i tid. Tack för det västtrafik. Skolan vart helt okej! Skulle egentligen träffat Bella efter skolan, men en inventering från vårat lag dök upp. Vilket betyder obligatorisk närvaro. Att vi då blev 4 pers från vårat lag är skrattretande. Inventeringen fick vi information om idag så fick ändra om mina planer snabbt tyvärr. Jag och sooviken fick slänga oss iväg till kopper för att käka innan vi skulle iväg. Haha, vi hade tur och blev bjudna på födelsedagsfika för en som jobbade. Snacka om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle! Trots inventeringen idag så njuter jag av helgen. Ska bli hur gott som helst.


VAD I HELVETE

Gårdagen var inte rolig. Mitt tåg blev inställt när jag skulle till skolan, och jag slutade inte förrän halv 4. Idag, samma sak! Min mamma ringer från jobbet och säger att 7.20 tåget är inställt när jag börjar 8.25. Det är ta mig fan helt otroligt! Grrrrr, så arg och ledsen!


Godnatt!

Haft en underbar helg med fina vänner! Känner att ryggen tagit stryk efter alla innebandy matcher jag kollat på... Imorgon börjar en ny vecka, och jag hoppas verkligen den går snabbt. Längtar redan till nästa helg.


Kompis det går bra nu

Hejåhå! Nu äntligen tar jag mig lite tid till att uppdatera! I måndags började jag på plus i uddevalla på deras samhällsprogram. Till en början var jag väldigt osäker till mitt val, men det ändrades som tur var! Går i en grym klass på nio pers och alla lärare är sjukt goa! Att åka tåg varje dag har också funkat fint. Igår när jag kom hem var jag helt slut och somnade, innan jag drog iväg till Kungälv och kollade på match, har saknat det riktigt mycket. Samma sak idag, 2 macther i sundahallen att titta på. Det var typ allt för nu, tror jag,

RSS 2.0