Sammanfattning av 2012!

Finns nog inget annat år som har gått snabbare än 2012, och det finns nog inte heller något år som har varit lika bra!
Januari - Året invigdes med familjen soovik
 Februari - Bästa vännen fyllde 16, vilket firades med en ssl match
Mars - Jag fyllde 16, och fick därför resa till London med min mami under en helg
Vårat lag vann också innebandy dm, helt fantastisk känsla
April - Var och såg sm finalerna i innebandy i Malmö
 Maj - Sverige vann Eurovision, och klassen var iväg på sista klassresan någonsin ihop
Juni - Min bror tog studenten och jag gick ur nian. Jag sommarjobbade för första gången.
Juli - Avslutade mitt sommarjobb och reste utomlands med familjen och bästa vän
Augusti - Började på plusgymnasiet i uddevalla och träffade underbara människor
September - Träffade värdelns finaste kille
Oktober - Reste till London med underbara mami under höstlovet
November - Livet rullade på sjukt bra med skola, familj, vänner och pojkvän
December - En underbar jul
 
 

Say hey!

Var och frissan imorse och klippte och färgade håret. Det blev rödbrunt, vilket blev väldigt bra. När vi ändå höll på föreslog min frisör att vi skulle färga ögonbrynen lite, så då blev det så! När jag kom hem sprang jag en stund på bandet, duschade, tog på mig myskläder och sitter nu vid tv och väntar på mat, donken idag! Ska slappa resten av dagen, ifall inte något intressant händer ikväll.


Hur många lingon finns det i världen?

Filmkväll med mina godingar!


Mellandagsrea!

Dagen började tidigt för att åka med mami och Andreas till överby för shopping... Hittade en knallrosa blus, en tunika/klänning och en jätte gosig tröja. Men vi tyckte inte riktigt att överby levererade, så påvägen hem åkte vi till torp! Där köpte jag ännu mig ett par "dragkedjebyxor" som jag kallar dom. Jag är väl upp i 6 eller 7 sådana par nu... Men köpte iaf ett par som var gröngråa. Hittade också en svart tröja, båda plaggen från veromoda. Förutom det har jag och mami varit och tränat idag, och vi kan väl säga att vi tränade bort en hel del julmat...


Du är den vackraste jag mött.


GOD JUL!


Välkommen till familjen

Avslutade kvällen med filmen Välkommen till Familjen som gick på trean. En riktig julfilm, som jag inte sett tidigare, så ett väldigt mysigt avslut på den här dagen. Imorgon är det äntligen 23 december, dan före dopparedagen. Ska vakna till julkalendern, springa på löpbandet och sedan åka ut till våran mysiga stuga... Bara gå i myskläder hela dan, läsa, kolla tv, gosa med maltisen och bara njuta av det bästa jag vet, julen. Godnatt!

22 december, kväll

Berättelsen om Pi var grym! Riktigt stark film... 2 timmar som bara flög iväg. Efter bion hämtade luddis upp oss på fregatten och agerade chaufför hem. Haft en underbar dag, såhär innan jul...


Jordens undergång idag. Eller?

Lovet har börjat bra! Varit med min gosis sen i onsdags, och saknar honom riktigt mycket nu när han har åkt hem... Morgondagen blir massa innebandy och goa vänner! Imorgon kväll ska jag och bästis på bio, Berättelsen om Pi. Söndag blir nog inte så intressant, åker till stugan med familjen och uppesittarkväll är ju en självklarhet! Nu är det inte långt kvar, den bästa tiden på året är verkligen här!

Vinst, igen!!!

Att avsluta sista seriematchen för i år med 9-2 och massa räddningar är helt okeej! Att avsluta hösten med bara en enda förlust är inte heller så illa! Är så sjukt trött i huvudet just nu... Drar mig mot sängen efter en grym dag, och en ännu grymmare kväll. Söndag och tredje advent imorgon, hur mysigt är inte det? 

9 dagar kvar

Veckans bästa dag, fredag. Dagen har gått ganska smidigt förbi måste jag säga, och plus var ju att jag fick åka hem med sooviken idag, vilket vi nästan aldrig gör. När jag kom hem somnade jag framför musikhjälpen på tven, grymt är det verkligen! Mamma kom hem vid 18, så då beställde vi mat från kopper. Har nu ätit, kollat på tv med mami och lasse, gosat med hunden och landat på mitt eget rum. Kollar på mysteriet på greveholm, den gamla julkalendern som gick för 16 år sedan. Imorgon ska jag dra till torget på förmiddagen, och sedan är det dags för sista seriematchen för iår, och jag ska stå! Söndag blir inte dålig den heller, då ska jag, mami och soovik göra julgodis, och på kvällen ska jag och sooviken åka till vårat kära uddevalla och kolla på match. Vad ska jag säga? Jag har världens underbaraste familj, världens bästa vän, världens gulligaste pojkvän och bara några dagar kvar till lov och jul... Lycka.

Tusen bitar

 
Hur många gånger har jag inte sett den här filmen. Bästa umgdomsfilmen som gjorts! Gör nästan ont i hjärtat av titta tillbaka på det här klippet, som alltid varit min favorit...

DÖD ÅT VÄSTTRAFIK

....


13 dagar kvar

Spenderade hela förra veckan i sängen med en hemsk förkylning. Var riktigt dålig i 2 dagar, men sen dess har det ändå gått väldigt bra. Var tillräckligt frisk för att åka och spela match igår som vi vann med 8-1. Satt dock som andramålvakt igår då jag inte hade tränat under veckan, men kanske tur det. Idag ska jag iaf träna, och försöka hålla igång resten av veckan. Imorgon blir det 2 lektioner, och därefter torp med familjen. Dom sista julklapparna ska inhandlas... Har iallafall varit med min underbara pojkvän hela helgen, och baka muffins, det kan vi!

Första december...


Alltid vi


RSS 2.0