hemskt bra


SISTA RESAN MED KLASSEN


EUROVISION IKV

Orkar inte blogga nu för tiden... Så fint väder, och vill ha tid till annat än datorn. Känns som dagarna springer iväg... Imorgon börjar helgen, som jag kommer spendera ute på orust. O redan på måndag eftermiddag åker jag på läger med världens bästa klass i 2 dagar. Jag borde säga att livet är awesome, och inte kunde bli bättre, men då skulle jag absolut ljuga. Tredje dagen denna veckan jag har migrän... O idag har jag verkligen gjort allt för att hålla den borta. Börjar bli sjukt trött på det, och en del av mig riktigt orolig... Om den bara försvinner, så ordnar sig allt. SUCK

Dålig start, bra avslutning

Vaknade imorse och mådde sådär. Hade värk i överkroppen. Men gjorde mig iordning och åt frukost osv. La mig sen och läste en stund i sängen. Kanske inte så smart, eftersom jag fick ännu mer ont efter det. Det blev att stanna hemma idag. Som tur är, kan jag knappt fatta att jag mådde dåligt imorse. Trodde jag skulle gå och bli sjuk, men antar att jag bara var seg i kroppen. För efter en värktablett, sömn, ett brev i posten om sommarjobb, och mina sminkprodukter som anlände från england så mår jag tusen ggr bättre. Lite seg är jag allt, men tur att det inte blev värre än såhär!

LAGFEST


I can't live without you, there's something about you

Jäklar vad kul man hade igår! Knasigheterna började på lunchrasten, då klassen bestämde sig för att skippa svenska, då vi var den enda klassen som skulle ha lektion med vikarie. Det kändes inte rätt enligt oss, så vi fick igenom med rektorn att inte ha ngn svenska! :D Dessutom fick vi börja tidigare på engelskan, vilket gjorde att vi fick sluta dagen vid halv 1. Då vart jag redigt hungrig, och jag och soovik drog till donken. Efter det drog vi till studio west, tror jag? ;s Och beställde båda tid för en riktigt kul grej... Efter det drog jag hem och broderade klart min tavla i slöjden, kollade på oth, grey's anatomy och så vidare. På kvällen drog jag och soovik till 9c's mellanstadie-disco och kollade läget. Riktigt najs! Tills deras lärare upptäckte oss... Dagen var hur lång som helst, och mycket hanns med. Idag tar jag det lugnt, för ikv blir det lagfest med brudarna. Go!

SÅ SOM VI ÄR

Lunchade med dessa underbara förut på ti amo. Efter all pizza och kebab, chillade vi en stund och sen drog jag och tränade på friskis. Kändes riktigt bra att träna efter den feta maten... Har nu gjort mig iordning ifall det händer något kul ikväll, så vi hörs!

Kvällen spenderades hos Oliver, med dom gosigaste vännerna


Well, it's time to go.

ojojoj. kommer nog ha träningsvärk imorgon. sprang 50 minuter på bandet igår, och idag tränade jag och mumi på ett riktigt jobbigt pass. slänger mig snart i sängen, men först grey's anatomy.

RSS 2.0