Tycker om er


Scones med världens bästa mamma


Måndag igen...

Galet trött idag, men ändå glad! Tur att man har världens bästa vänner! Slapp till och med att ta tåget hem idag, eftersom mamma och lasse ändå var i uddevalla. Vi svängde in på korvan och plockade med oss mat hem... Idag är det innebandy träning som gäller, och jag hoppas verkligen att mina knän orkar med! 

Livet är underbart

Massa trött idag... Anyway, ska snart dra ner till sundahallen och kolla när p96 spelar träningsmatch. Sen blir det väl träning, även fast jag egentligen inte orkar. Ingen söndags ångest iallafall. För hur kan man ha ångest över att få komma tillbaka till världens bästa klass? Omöjligt. Ikväll blir det att kolla på X-factor, men nu maaaaaat. 

But we, are two worlds apart. Can't reach to your heart


Godmorgon fredag!

Så förbannat trött idag... Super att man börjar dagen idrott... Bra inställning jag har idag känner jag... Tänk om man bara kunde ha legat kvar i sängen imorse.


I väntan på tåget...


Man inser att man haft en bra helg... När man är helt slut.

Nu är jag sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhääääär trött... Lyckad dag iallafall. Vinst i Munkedal trots ett lag på 8 utespelare och 2 målisar. Gött jobb!
 

Cup i Munkedal

Nu är det snart dags! Första matcherna för säsongen. Taggar med hög musik, trots den tidiga morgonen... Nu kör vi.

Spenderar kvällen med mina gosisar


Jobb nu!

Nu blir det innebandy för 03:or i idrottsskolan! Tagga...


Tagga dagen, eller....

Trots min förkylning sitter jag nu på tåget påväg till skolan. Får se hur många lektioner jag klarar av. Ikv måste jag iallafall ner till sundahallen för att prova säsongens träningskläder. Men ingen träning idag, eller imorgon verkar det som. Inte najs.


What I'm anticipating. Everything else would be overrated

Gått och blivit väldigt förkyld... Måste repa mig till på söndag, då det är cup i Munkedal!
 

Innebandyhelg

Helvete!!! Otroliga matcher idag, tyvärr förlorade herrarna i finalen. Men har haft en underbar dag och helg. Massa innebandy och fina vänner! Nu ska jag hem och ta en dusch och ta på mig myskläder. Ska äta upp resten av kladdkakan från igår också, ska tröstäta silvret...


Mot Göteborg!

Bild från gårdagen. Nu blir det ännu mer innebandy!


Godmorgon världen

Somnade innan tio igår, och vaknade halv 7 idag. Det betyder att jag verkligen dragit på mig en förkylning. Hela halsen är svullen... Men det ska inte få förstöra min helg! Jag har halstabletter och ska köpa fler, sen ska jag åka med bästavän och kolla match. Ska nog ta o baka en kladdkaka sen... Hoppas jag är någorlunda återställd tills på måndag, då det är skola vilket innebär världens grymmaste polare.


If you break me, I'll sure break you too


Läget, just nu, på stationen...

Känns som om jag går i sönder. Mina knän blev värre på träningen igår. Idag är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Inte nog med det... Vaknade med ont i halsen och snuva! Hoppas verkligen att dagen går smidigt förbi... Ikv blir det jobb på idrottskolan, men annars ska jag bara ta det lugnt!


I DON'T WANT TO MISS A THING

Haft en riktigt bra dag (som alltid nuförtiden) !
Men tyvärr kommer den att bli sämre... Är sjukt trött och har både träning och spelarmöte ikv. Hur kan man lägga en träning 21-22? Kommer ju inte i säng förrän halv 12! Och här sitter jag o halvsover nu... Men imorgon är det iallafall fredag! Då blir det skolan och idrottskolan. Veckan har gått så snabbt! Hinner knappt längta till helgen...

Jag väntar inte för alltid. En dag kommer det att vara försent. Försent för oss.

'

RSS 2.0