Mot London med mami!


Vad är grejen med allt jävla regn?

Är det i sånna här lägen man ska ha katt ist för hund eller?


Hockeykväll


True story


Är med bästa vän!


Even after all this time, nothing else I ever find in this whole wide world, can shake me like you do


Gäsp

Underbart att slippa gå upp kvart över 5, och vakna nu istället. Inte nog med att det är helg, det är lov också! Gårdagen spenderades i skolan, på vårdcentralen och framför xfactor med bästa vän. Höll på att somna ett antal ggr igår... Dagen idag är match, borta mot surte, så bara att börja tagga redan nu. Och just det, godmorgon världen!


SÅ SINNESSJUKT BRA

Sjuk match igår! Det var jämnt hela matchen, men till sist vann Stenungsund mot Floda med 8-7. Var där med härligt folk, bland annat Sooviken, Oscar och Oliver m.m! Dagen bara sprang iväg igår... Kom hem vid 5, käkade, drog till matchen, var hemma halv 10, godnatt typ... Slänger in bilder på Oliver från igår!

 

Kalla mig galen

http://www.juligen.se
62 dagar kvar till julafton, sinnes. Börjar redan längta... 

Så var helgen slut... Igen

Fattar inte hur tiden kan gå så fort, helgen är redan slut, o det är bara en vecka till innan lovet - vilket innebär LONDON! Jag har iallafall haft en grym helg, med världens finaste pojke. Tänkte jag skulle försöka att träna idag, och plugga måste jag tyvärr också... Vad vore livet utan helger egentligen?

Jag älskar dig.


Lördaaag

Klippte av mig lite hår hos frissan idag... Kul att det regnar idag igen, precis som vanligt eller... Just nu är det fotboll på tven med familjen och pojkvännen, soft på liiiiiivet


Seg idag

Idag orkar jag verkligen inte med skolan :( har ingen lust alls att gå ut i regnet... Hoppas att dagen går smidigt förbi, och att jag snart är hemma igen.


INTE MIN DAG IDAG

Spöregnade imorse, så bestämde mig för att ta bussen till stationen som tyvärr är på stationen fem i 7, när tåget går tjugo över. Direkt när jag kommer ner får jag veta att tåget är inställt, och ingen information om ngn buss får man... Jag har som tur är världens bästa mamma som körde mig och Bianka till skolan. OCH SKOLAN VART SÅ ÄCKLIGT SEG IDAAAAAAAG. Slutade halv 4 och ville bara hem, men fick vänta tills tio över 4 tåget :/ Kul när det också blev försenat. Som om inte dagen varit jobbig nog, så stannar tåget i Svenshögen för en trafikolycka i Stenungsund. Det var typ all information vi fick på tåget... Dom visste ingenting, hur länge vi skulle stå där osv... Ringer än en gång desperat till mamma, grinig utav helvete. Går iallafall av tåget i Svenhögen där min lossas pappa är så snäll och hämtar mig. Har precis landat hemma, efter att ha hämtat mat på korvan. Vart tog den här dagen vägen egentligen? Det kan väl iallafall inte bli värre nu, eller?...

-

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig
Men sängen känns så stor här utan dig
Jag undrar hur du mår
Och om du tänker på mig nu
I mina tankar finns det bara du
Och jag vet, jag vet
Att jag inte fungerar utan dig
Men jag vet, ja jag vet
Att allting kommer ordna sig
Om jag får somna brevid dig

Gameday!

Sitter på tåget hem från Bianka. Vi hade en grym kväll igår! Idag är det första seriematchen för mig den här säsongen, och bonus är ju att det är hemma match! Så nu blir det att packa upp, och ladda upp hemma innan jag drar till samlingen vid halv 1. Nu kör vi!


Min dag i bilder!

 
 
 
 
Jag har världens bästa vänner, och världens bästa klass. Tack för en underbar fredag!


 

Kvällen spenderades med att kolla på match med gött häng!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

I don't quite know how to say how I feel
Those three words are said too much
They're not enough
If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life


Underbara fredag

Freeeeeeeedag!!!!!! Dessvärre har jag sjukt ont i mina benhinnor idag, när vi har idrott :/ Men jag är glad ändå. Ikv blir det tjejkväll med bästavän o mamma. Pizza och xfactor!


För bra

 
 

RSS 2.0