Jag lyckas så bra

Att bli sjuk denna veckan, bra jobbat typ! -.- Gick till skolan imorse och gjorde matte provet, som för den delen inte alls gick bra. Sen gick jag bara hem och la mig... Legat och sovit hela dagen, och kommer förmodligen att göra det imorgon också. Torsdag och fredag prov, måste bli frisk tills dess. OH TILL HELGEN, har ju stora planer! :(

Kompis, det går bra nu!

Måndag: Innebandy, idrottsläxa
Tisdag: Matteprov, träning, idrottsläxa
Onsdag: Träning, idrottsläxa
Torsdag: Noprov, innebandy, idrottsläxa
Fredag: Soprov, spanska läxa
Nejmen så trevligt, en pluggarvecka

Plugg


VINST MOT LERUM

underbara 3 poäng, 6-4 ♥

Lerum vs Stenungsund

Snyggare bild får man leta efter ;)
Nu blir det att börja ladda till matchen i eftermiddag, borta mot lerum! Ge järnet.

FREDAG FÖR FAN

nu blir det att dra till sundhallen och möta upp malin. sen kommer naani, och förmodligen ryen och tim. herrarna möter lerum idag, vilket vi ska göra imorgon. ge oss en grym match nu!

Jag saknar dig hjärtat

torsdagar är så långa... jag slutar tidigt, och tränar inte förräns klockan nio. men känner mig ganska taggad idag ändå. woooooooooow det är FREDAG imorgon, och då blir det att kolla herrarnas match. sen på lördag är det dags för oss igen, lerum på bortaplan!

3 goa poäng

inte orkat, och har inte heller haft något intressant att skriva här. var i uddevalla i lördags med mamma, malin och christina. vi hade det göööööör mysigt, och spenderade mycket tid inne på plusgymnasiet. så jag har nu helt ändrat mig angående gymnasievalet... efter det tog vi en go fika på ett café bredvid. i söndags vann vi iaf en spännande match mot sportlife. vi är ett gött gäng asså! annars så har jag tränat, och ska nu iväg till friskis. längtar redan till helgen, som förmodligen kommer att bli bra!

GAMEDAY

mot samlingen... idag blir motståndet sportlife, hejåhå!

TUR ATT DET ÄR FREDAG IMORGON

idag kommer mumi äntligen hem!, men hon kommer tyvärr hem sent, och jag tränar sent... så vi ses kanske inte förrän imorgon kväll. MEN I ALLA FALL, veckan har gått rätt snabbt ändå tycker jag? det var inte längesedan jag deppade och hade söndagångest. imorgon blir det skola, och på kvällen blir det lite jobb på idrottskolan, efter det myskväll hemma. lördagen blir nog att åka till plusgymnasiet i uddevalla för att vara helt säker på mitt val, då jag har valt Vård & Omsorg där. DET VISSTE NI INTE VA? sökte i tisdags. skolan verkar bra, och programmet passar mig helt okej eftersom jag gärna vill bli sjukgymnast/dietist eller något liknande... :) malinlu kanske åker med mig och mamma ♥ hur kvällen blir är lite oklart, förhoppningsvis ska jag kolla på malinlus match, och därefter kanske ännu lite mera malinlu och maddilu mys. på söndag blir det match mot sportlife, men det är ju ett tag dit!

Sverige-Tjeckien

KIM ANDERSSON & NIKLAS EKBERG, oh herre så bra!

Ny vecka

yao... haft träning idag. gick sådär, får sån jävla värk i vaderna ibland.. har nu tagit fram kläder till imorgon och kollar på mammor&minimodeller, men tror jag kommer somna snart.. imorse åkte min mumi till england för jobb, saknar henne redan, nu när jag vet att hon inte kommer hem förrän på torsdag sent :( finns nog ingen som är mer "mammigare" än mig!

21.18 söndag

Känslan när man latat sig hela dagen men ändå tar ett pass på löpbandet på 30 minuter... Feels good. Nu ska jag lata mig lite till, hejs!

Det här är grejer det


Första seriematchen för i år

Drar snart ner till sundahallen för att sitta i seketariatet och kolla in sitt eget lag spela. Efter det blir det en mysig hemmakväll med massa gott. Dagen än så länge har varit att vara på frissan när mumi klippte sig, fick då mitt älskade värmeskydd. Grymt bra är det, rekommenderar. Dock lite dyrt om man köper det på vissa ställen ;/ Efter frissan drog vi och handlade mat inför ikväll.
Värmeksyddet på fel hål, men so what!

I stenungsund, där finns ett gäng, som lirar innebandy så alla får däng!

Vilken tur att man har så fina vänner! Bra match idag, men sällskapet var det allra bästa! Helt klart bästa kvällen på länge, med hemskt mycket skratt! Matchen slutade iaf 5-4 till Stenungsund, tror jag? Som sagt, med det sällskapet kunde man inte titta på matchen hela tiden... Fredag den trettonde är inte så dumt iaf!

Fredag den trettonde

Drar iväg snart för 2 timmars jobb med idrottskolan, sen direkt ner på alagsmatch, azum. Ha en bra fredag, ingen oturdag det här inte?!

Jag valde att inte följa drömmen'

tyvärr.

Godnatt ungefär

går så segt i skolan. hemskt! dessutom slutar vi senare på onsdagar nu.. när jag kom hem käkade jag, och somnade sedan i soffan. jag var verkligen trött. :( men jag drog ändå ner till friskis med mamma vid 7. första träning där för mig på en månad. det kändes bra, och jag var riktigt taggad. tog mig ngr rostade mackor när jag kom hem och apelsinjucie. tänkte nog sova rätt snart, så är jag pigg imorgon, när vi har prov ;s

Fyfan för att vara tillbaka i skolan. Det känns som om man aldrig lämnade den. Åh.

Idag bokade mamma resa till London för henne och mig! Åker på min födelsedag, och är borta 2 nätter, fan vad underbart! Blir musikal och (massa)shopping, lovely!

Nu kom den jävla snön

Jaha, skola imorgon... Som tur är har jag haft ett grymt lov, med underbara dagar på gothia. Dagen idag blev torget med soovik och träning. Gick ganska bra idag, och tänkte nog försöka dra till friskis imorgon. Muskelbristningen har inte gjort mig besvär idag, då jag istället känner att jag fått en annan stäckning. Men det är sååååååååååå mycket bättre än muskeln! Känner att jag börjar bli riktigt trött också... Ser redan fram emot helgen, då man är ledig igen ♥

Tjeckien kan innebandy!

bättre helger får man leta efter... efter gruppspelet i gothia cup, vann vi båda matcherna igår i b slutspelet med 7-4 och 7-3, så imorse väntade semifinal mot tjeckien - igen... dom tog oss med samma siffror som förra gången, 0-4... så där åkte vi ut. istället för att åka hem, stannade jag och naanilu kvar hela dagen och kollade matcher. bland annat våra egna p99 som spelade en fantastisk semifinal i a slutspelet och tog sig vidare till finalen! där dom förlorade på straffar... åh, dom var sååååååå duktiga och hade spelet hela tiden. nu börjar allt gå tillbaka till det normala, skola. grymma dagar har jag iaf haft!

GOTHIA CUP

herregud! det här är livet, spela egna matcher och kolla på andra. tyvärr har vi fått 2 förluster och 2 oavgjorda, men vi har spelat så bra på dom oavgjorda. igår var vi borta hela dagen, och jag vart nästan död när jag kom hem. idag gick jag upp tio i 5 med första matchen klockan 8, och andra matchen vid 11. Vi spelade mot Tjeckien sista matchen, men vi orkade helt enkelt inte :( bslutspel iaf... så imorgon spelar vi match klockan 3. det är bara att tagga nu, med lite tv och thaimat!

I'm leaving because you never asked me to stay

tjohejs. ligger i sängen just nu och kollar på skilda världar. uuuuuuuuuuunderbaaaart! borde nog lägga mig snart så jag orkar gå upp imorgon. för då blir det väl tyvärr lite plugg... men också träffa malinlu en stund, träna och färga håret. längtar så hemskt mycket till gothia, alla matcher, allt skratt! så på onsdag ska jag träna innebandy första gången på.... 3-4 veckor? herregud, det var längesedan... och det blir en viktig träning, antingen så pajar allting och jag kan säga hejdå till gothia och hela säsongen - eller så känns det okej och jag kan på riktigt se fram emot helgen ♥

CDON

idag kom mina älsklingar! tummen upp för cdon som är snabba, till skillnad från tex nelly...
så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll ;)
ska iaf iväg till frissan nu, och jag tänkte nog göra något lite mer vågat med håret idag, vi får se hur det blir! puss

Inventering på willys

vilken dag. jag och naani räknade till över 600 förpackingar med kaffe, av en enda sort! vi fick lyfta ut allt det tunga kaffet ur hyllorna, räkna, och ställa tillbaks det snyggt. inte nog med att vi rev oss på alla lådor.. dagen imorgon får fan-i-mig bli bättre! när jag kom hem förut sprang jag över 25 minuter på vårat löpband, muskelbristningen kan dra åt skogen - klart att jag ska spela gothia!


Gothia cup förra året

RSS 2.0