BÄSTA DAGEN PÅ RIKTIGT LÄNGE

Ja, vi vann guldet och blev distriktsmästare!
Första matchen spelade vi mot Herrestad, där vi vann med 3-1. I finalen mötte vi Walkesborg som var riktigt duktiga. Dom gjorde sitt första mål efter 30 sek, men vi tog igen det sen till 1-1 Därefter gjorde som 2-1, men sen gjorde vi 2 viktigt mål på raken. Med bara en minut kvar gör dom 3-3, och det blev straffläggning. Både vi och Walkesborg missade våra 2 första. Walkesborg missade även sin tredje, och då går våran in! Helt sjuk känsla att springa ut på planen och veta att vi vann tillsammans. Värsta matchen jag varit med om, så sjukt nervös! Men vi klarade det, för som sagt, VI ÄR JU ETT GÖTT GÄNG!

I'M CRAZY ABOUT YOU, WHY WAIT?

ÄLSKAR FREDAGAR.
Snart blir det att dra till kopper och käka pizza med sooviken, grymt fredagsmys alltså. Lever livet ganska lagom! Passar på att tagga inför morgondagen också med lite musik. Ha en grym fredag people, för det tänker jag ha!

Deep inside I hope you feel it too

Äntligen torsdag, vilket innebär fredag imorgon! Dagarna går ganska snabbt ändå, även om man inte tycker det på måndagar och tisdagar... Ikv blir det träning med dom bästa brudarna, och på lördag spelar vi dm i uddevalla. Kommer nog bli riktigt kul, för vi är ju ett riktigt gött gäng! :-)

The way you make me feel

så himla go helg har jag haft, och jag känner mig sååååå glad! vinst med 3-2 mot serieledarna är inget dumt slut heller! både matteprov och np i spanska i veckan, men just nu känns det hur lätt som helst. livet är så bra ibland. om en stund ska jag kolla skilda världar igen och käka ngt gott, det är ju trots allt fortfarande helg. ♥

Slut på energi

I måndags var jag hemma från skolan, och idag med. Kan inte alla dumma bakterier bara försvinna nu? Inte tränat på en vecka och blir så rastlös. Eftersom jag inte tränar blir det antagligen så att jag inte får delta på sista seriematchen denna säsongen. Det är det som gör mig mest arg. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på the bachelor, och sen fixa lite mat. Imorgon eftermiddag blir att klippa och färga håret. Vill inte ha så mörkt hår nu när det äntligen blir ljusare ute! Även fast jag är sjuk, ska det bli riktigt gött med helg.

sexton år och 3 dagar

hemma från en mycket bra helg i london. tyvärr har ngn smittat ner mig med feber och förkylning innan jag åkte, så mådde inte så bra under resan. bäst av allt var musiklen rock of ages. så otroligt grym! ser den gärna hundra ggr om.

Min sista dag som 15

nationella nu på morgonen i 2 timmar... och vi får inte sluta efter det, utan går till kvart i 3 eller vad det är. men ikv kommer ngr av dom bästa hit och käkar lite mat o så.
imorgon bär det av till ENGLAND, LONDON. det är min födelsedagspresent från mamma, för jag fyller faktiskt hela 16 år imorgon. vi ska shoppa, gå på musikal och käka gott. nu taggar vi prov hela morgonen... ciao!

Tack för att det fortfarande finns bra barnprogram

spola till 0.40 för den underbara sången

Till världens ände... Billingsfors

ja det vart rätt galet igår. först go pizza med bästa tjejorna, och sedan en lång bussresa till billingen. bra match bjöd dom på, men tyvärr åkte vi hem med en förlust och många billingsforsflaggor, som vi absolut inte tänker ge tillbaka. vart helt död igår när jag kom hem och är fortfarande. nu drar jag till adenmarks med mamma och sedan vidare för att handla lite mat inför ikväll. revben och potastissallad ♥ annars blir det träning på friskis i eftermiddag. godmorgon världen, idag är jag hes.

The first cut is the deepest


HUNGRIG

tog mig ett löppass på bandet för en stund sedan på 35 min. känns rätt bra eftersom jag inte hade det minsta lilla motivation innan att göra det... men nu var också denna tråkdagen över, snart är det faktiskt äntligen helg. på fredag åker jag till Billingsfors med underbart folk, och lördagen ser ut att bli rätt chill. kanske drar ett träningspass eller nått. MEN NU, KÄK

Tja tja Anna här!

Japp japp, dags för ett gästinlägg från mig då!
Sitter just nu på spanskan och gör verkligen ingenting, vi har vikarie som inte kan någon spanska allt vilket gör allt mycket enklare... ;)
Medan jag sitter här och gästbloggar så sitter Madde och kollar min facebook? Hmmm...... Skumt...
Aja det är i alla fall ingen som jobbar på "Una carta de amor" som vi ska skriva och som ska vara inlämnad på fredag så det är chill! Dessutom är både jag och Madde klara med vårt sådeså!
Aja TJIIING!

Man får ju änna bjuda lite på sig själv!! :D

TOP CATS VIDARE TILL GLOBEN!

grym dag! vaknade bredvid en grym brud imorse. vi drog och kollade på en juniormatch innan våran match. det var sjukt spännande vissa stunder, men tyvärr förlorade vi! fick en höfttackling dessutom, fast jag är målvakt... iallafall så var det bestämt att naani skulle hjälpa mig att färga om hela håret efter matchen. som tack för det, blev det tacos och melodifestivalen. håret blev grymt! imorgon hänger hon med till Ikea och XXL, och sen drar vi på alagsmatch. mycket bra helg detta. ♥

En fredag, så som den ska vara

varit med malinlu hela kvällen och myst. vi har kollat på massa gamla barnprogram, käkat go mat och pratat. också kollat in en hel del sommarkläder från nelly... blev också filmen sandor/slash/ida med popcorn. nu blir det ännu mer mys och laddning inför hemmamatch imorgon. 14.10 i sundahallen mot serietvåan, kom och stötta!

Jag vill ha dig baby


ÄNTLIGEN LITE FRITID!

Inget plugg idag, helt sjukt. Så jag drar med mig naanilu till torget snart, då jag ska kolla på en tröja. Blir också donken, för man måste få unna sig ibland! Annars har dagen varit bra! Lite för mycket no för min smak, men emma och soovik förgyllde dagen ändå. ♥ Tänk att testa reflexer var så kul...

RSS 2.0