JAG KAN JU


BABY, BABY, BABY, OHH

En riktigt bra dag! ...Förutom engelska skrivningen imorse, ingen aning om hur det gick men. Alla i klassen var så otroligt trötta och ofokuserade dom 2 sista lektionerna. I ett hörn kunde man höra killarna sjunga justin bieber, och i ett annat tjejerna skratta. Vi lyckades iaf skärpa till oss sista lektionen för att kunna få sluta 20 min tidigare. Nu har jag precis kommit ut ur duschen, eftersom jag vart på friskis. Idag blir det en riktigt mysig hemmakväll med pizza och let's dance.

Efter regn kommer solsken, förhoppningsvis...

Precis varit på utvecklingssamtal och bestämt mig för att inte träna idag. Jag tränar oftast 6 ggr i veckan, men idag har jag verkligen ingen lust. Det jag har lust med är att kolla på greys anatomy nu på femman, och äta kladdkaka. (Eftersom jag varit sugen på det hela dagen) Så ja, nu blir det så! Jag bryter mot reglerna och lever livet, gör det ni också...

Let us die young or let us live forever

Fick gjort muntliga np i spanska igår, lättnad. Vaknade imorse med en galen träningsvärk, och bättrade på den ännu mer efter träningen på friskis idag. Tomorrow är det brorsans födelsedag, utvecklingssamtal och träning. Laddar om nu, godnatt.


Here it goes.

Dags för sängen nu, jarå. Ångest ggr 1000 inför att behöva gå upp tidigt imorgon. Men jag ska verkligen försöka att tänka positivt, eftersom jag vet att vi är lediga måndag och tisdag nästa vecka. Måndagar är alltid värst, nu kör vi.

SM FINALERNA

Riktigt bra helg med massor av innebandy. Tyvärr förlorade både Mora och Dalen ;( Kom hem efter 12 inatt, och är riktigt trött idag...

Världens sämsta immunförsvar

Så vart lovet slut. Haft det ganska bra, sovit en hel del, varit i stugan, firat påsk, shoppat massooor, polare, bio osv! Senast idag klickade jag hem en klänning från nelly, som jag hoppas blir bra på avslutningsmiddagen. Förutom det hittade jag en grym sida som säljer smink på nätet väldigt billigt, så klickade även där hem ngr produkter! I förmiddags var jag på torget och fick ett par nya byxor och en tröja av min mami♥ En hel del uträttat idag, även om det var i det lataste laget. Kan ju inte träna, då jag blev hemskt förkyld efter en hel del knasigheter i onsdags. Imorgon är det skola igen, men hoppas att veckan går snabbt och att förkylningen försvinner, för på fredag bär det av till Malmö för sm finalerna i innebandy!

What if God was one of us?

grym dag idag! skolan bestod av matte, idrott, konsert och soprov. slutade vid ungefär halv ett. därefter drog jag snabbt hem för att sedan åka till torp med mamma och lasse. där käkade vi gott, och jag hittade massor av kläder. orkar inte ta bild.. vi hade tur, för det var verkligen inget folk alls! hade inte alls tänkt att träna idag, men eftersom mamma ändå skulle ner till friskis, så gjorde jag henne sällskap efter all shopping. är riktigt nöjd med min träningsvecka. tränat varje dag sedan i lördags. trots att det var en riktigt jobbig dag i lördags med dm, så sprang jag ändå 50 minuter på löpandet i söndags, och efter det rullade det bara på. är så hemskt trött nu, så händer väl att jag somnar snart fast jag egentligen borde vara uppe extra länge bara för att jag kan.

Min fina vän David langar bilden

En enda dag kvar innan lov. Ibland är livet bra.

RSS 2.0