Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland. Det var nånting som fastnat på mig, nåt som aldrig helt försvann. Fanfanfan det skulle varit du.

Tiden går redan för snabbt! I torsdags sa jag hejdå till min underbara klass sedan 3 år tillbaka. Vi hade en underbar avslutning ihop! Släkt och familj mötte upp mig utanför skolan med massor av blommor och presenter. På kvällen drog jag och soovik hem till hanna och grillade, och drog sedan vidare ut med massa roligt folk. Bra kväll, trots vissa tråkiga inslag. Fredagen var jag helt slut och gjorde inget vettigt egentligen, ett löppass var allt jag orkade med. Gårdagen var bäst! Mamma tog med mig och bror till Överby för shopping. Jag hittade massor av kläder! Kvällen spenderades med goa kompisar. Idag har jag gått en lång promenad, och vet inte om jag ska ut ikv. Om jag ine drar ut, tränar jag ist. Ångesten har träffat mig hårt idag, imorgon börjar jag jobba...

TACK FÖR DESSA UNDERBARA ÅR, 9A






MIN HELG








JA, DU TOG FAKTISKT STUDENTEN BROR, EFTER ALLA OM O MEN!


Nu är det inte långt kvar av nian asså! Nu på torsdag väntar avslutninsmiddagen, och veckan därpå lämnar jag grundskolan. Då lämnar jag min underbara klass, 9A. Så grymma har vi varit i dessa år. Men till hösten är det dags för nya ansikten, förhoppningsvis i Uddevalla. Snart börjare jag sommarjobba också, redan om 2 veckor! Men efter det tar även jag sommarlov, vilket betyder Cypern med världens bästa mamma, styvpappa och vän!
Sista spurten nu!

RSS 2.0